PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dataansvarlige er:

Fenucure Medical ApS

CVR-nr.: 28486871

Nymøllevej 50

2800 Kongens Lyngby

Tlf.: 8144 8132

E-mail: info@fenucure.com

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb eller din deltagelse i en vores konkurrencer hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:

• Dit navn

• Din adresse

• Din e-mailadresse

• Dit telefonnummer

• Dine ordredata, købshistorik og betalingsoplysninger (kun ved køb)

• Dit samtykke til markedsføring, nyhedsbreve eller deltagelse i konkurrencer

• Din adfærd ved brug af vores hjemmeside indsamles ved hjælp af cookies.

Oplysninger afgivet på webshoppen sælges ikke til tredjemand, og videregives kun til tredjemand i henhold til nedenstående politik og i henhold til den gældende lovgivning.

Personoplysninger behandles i forbindelse din deltagelse i en vores konkurrencer, samt med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt en begrænset periode efterfølgende, for at sikre os, at alt går, som det skal. Denne information/data, bliver de slettet fra vores system, når vi ikke længere har brug for dem og gældende lov tillader det.

Ved bestilt levering eller deltagelse i en af vores konkurrence, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb eller præmie.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja tak til nyhedsbreve”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb/registrering hos os, indtil det ikke længere er relevant. Dette betyder indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Vi indhenter desuden samtykke fra dig fx i forbindelse med din deltagelse i konkurrencer, behandling af persondata som følge af cookies og oprettelse af brugerprofil.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os direkte via mail og informere, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller anden information fra os.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Til information anvender vi tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Fenucure Medical ApS

CVR-nr.: 28486871

Nymøllevej 50

2800 Kongens Lyngby

Tlf.: 8144 8132

E-mail: info@fenucure.com

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker til ændringer eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning om dette til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse ifb. med andre relevante oplysninger, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet efter 5 år eller i henhold til den gældende lovgivning.

Se endvidere Fenucure Medicals cookiepolitik for mere information.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev, information og/eller relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

COOKIEPOLITIK 

Denne hjemmeside er drevet af og ejet af:

Fenucure Medical Aps

CVR-nr.: 28486871

Nymøllevej 50

2800 Kongens Lyngby

Tlf.: 8144 8132

E-mail: info@fenucure.com

Introduktion – til dig der besøger os

Hos Fenucure Medical har vi cookies på vores hjemmeside for at give dig en bedre oplevelse på vores hjemmeside og gøre det hele lettere for dig.

Cookies er kort fortalt små ‘programmer’, der indhenter data omkring din adfærd på en given hjemmeside. Vi benytter det bl.a. for at kunne se, hvor mange besøg der har været på vores hjemmeside og se, hvor mange undersider de besøger; for at kunne gøre brugeroplevelsen bedre. Der er mange steder, hvor man kan drage nytte af cookies, når man administrerer en hjemmeside.

Du har mulighed for at slette eller blokere for cookies, se følgende vejledning: http://minecookies.org. Hvis du sletter eller blokerer for cookies vil hjemmesiden ikke fungere optimalt og ikke alle funktioner vil fungere.

Derudover samler vi også data ind fra vores hjemmeside, hvis du eksempelvis udfylder en kontaktformular; så gemmer vi denne data, så vi kan bruge den hensigtsmæssigt: altså for at kunne tage kontakten tilbage til dig.

Oplysninger afgivet på webshoppen eller via cookies videregives kun i henhold til vores privatlivspolitik eller gældende lovgivning og sælges på ingen måde til tredjemand.

GDPR / Persondataforordningen trådte i kræft kraft d. 25. maj 2018, og den sikrer, at din data kun bliver brugt til det, som du giver os samtykke til.

Du er altid velkommen til at skrive til os for at stille spørgsmål til vores cookie og privatlivspolitik.

Hvorfor/hvordan bruger vi den information vi indsamler?

Der kan være mange grunde til, hvorfor og hvordan vi bruger den data, vi indsamler. Herunder er der et par grunde.

• Give os indsigt i, hvor mange besøgende vi har på vores website på daglig, månedlig og årlig basis.

• Forbrugeroplevelser på hjemmesider er vigtige. Så for at optimere brugeroplevelsen, baseret på viden, kan det være, vi kigger på, hvordan du navigerer rundt på vores website, for at vi senere kan opdatere vores hjemmeside, så den er lettere for dig at finde rundt på.

• Vi vil også gerne, hvis accepteret, informerer dig om vores produkter og tilbud. Det kan modsat også være for at udelukke dig fra vores markedsføring, hvis du allerede har købt vores produkt så du ikke bliver unødvendigt forstyrret med informationer.

Hvad indsamler vi?

Vi indsamler kun den data, som du selv giver samtykke til, når du besøger vores hjemmeside.

– “Personlig data” – Personlig data er de data, som kan identificere dig som person, eller som kan være unikt for dig. Det kan være dit navn, din e-mailadresse eller telefonnummer.

– “Anden information” – det kan eksempelvis være hvilken browser du har besøgt vores hjemmeside med.

– Vi indsamler som udgangspunkt ikke “Følsom Data”. Data omkring din personlige holdninger, religiøse overbevisning, race eller etnicitet mv. indsamles derfor ikke

Indsamling af denne data?

Data indsamles på to måder. Direkte og indirekte.

Direkte adgang til dine data gives eksempelvis:

– Hvis du udfylder en formular på vores hjemmeside (uanset hvilken vil dataen blive lagret i en afgrænset periode)

– Svarer på undersøgelser eller lign. fra os

Indirekte indsamles automatisk, når du besøger vores hjemmeside.

Første gang du besøgte vores hjemmeside siger du “OK” til, at vi må bruge cookies. Disse cookies er med til at indsamle data omkring din færden på vores hjemmeside og tjenester. Det kan eksempelvis være:

– Trafikdata (digital)

– Lokation

– Browser

Blandt andre ting, som ikke kan identificere dig som person, men hjælper os til at vide, hvor mange besøgende vi har på vores hjemmeside, hvor mange der har gjort et køb, og/eller taget kontakt til os. Dette benyttes for at holde statistik.

Vi kan ikke identificere enkeltpersoner med denne data, men overføres til et program, der hedder “Google Analytics”. Du kan læse mere om her: https://analytics.google.com/analytics/web/provision/#/provision

Hvis du nogensinde vil have et overblik over håndtering af cookies kan du finde guides her:

https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies

Få adgang til, rediger og slet din egen data

Du er altid velkommen til at kontakte os og få at vide, hvilken form for data vi har omkring dig og eventuelt få det slettet, hvis du ønsker dette.

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 5. december 2019 – Vores Hjemmeside anvender cookies fra følgende tredjeparter herunder i lande udenfor EU og EØS:

Nødvendige Cookies:

  • Site analytics-cookies som vi anvender til at tracke, hvilke sider der besøges
  • Personaliserings-cookies anvendes til at målrette indhold på siden til den besøgende for at give den bedste oplevelse ved besøg på vores site
  • Social media-cookies anvendes til at dele og ”like” produkter, primært på vores Facebook site
  • Video-cookies anvendes til at understøtte indhold (content) i form af visuelle produktguides, brugsvejledninger og interviews

Statistiske cookies:

Google Analytics: til statistiske formål. Du kan afvise cookies fra Google Analytics ved at klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing cookies:

Facebook: sættes af Facebook, hvis du interagerer med Facebook plugin eller allerede er logget på Facebook fra en anden kilde med det formål at interagere med dem.

Marketing-cookies anvendes til at promovere relevante produkter. Promovering vil kun være på Fenucure produkter og oplysninger afgivet på webshoppen sælges ikke til tredjemand, og videregives kun til tredjemand i henhold til beskrevet politik og i henhold til den gældende lovgivning.

Læs også:

> Handelsbetingelser

> Persondatapolitik